Välkommen på julavslutning i Hvitfeldts scoutkår!

Året börjar lida mot sitt slut, och så gör även scoutterminen, vilket betyder att det är dags för julavslutning! Avslutningen äger rum lördagen den 7 december på våning 6 på Franska skolan på Molinsgatan 7. Ta med dig hela familjen, farmor och morfar, alla dina grannar, kusiner och mostrar! Alla är välkomna! 

Vi samlas klockan 16.00 uppe vid vattentornet i Landala, där vi varit de senaste åren. Om du inte vet var detta är går det bra att kontakta Johannes. Där bjuder vi på glögg och pepparkakor, medtag gärna en plastmugg eller kåsa. När vi minglat färdigt går vi tillsammans ner mot lokalen i ett traditionsenligt fackeltåg. 

I lokalen kommer det att bjudas på framträdanden, fika och lotteri. Vi kommer även i år att ha försäljning av bl.a. ljus och julkort från Scouterna.

Fikabröd tas tacksamt emot, baka gärna något gott, dock utan nötter eller mandlar!

Det går jättebra att komma förbi lokalen strax innan klockan 16.00 och lämna av ev. Rekvisita och fikabröd.  Vid frågor eller tankar går det bra att kontakta Johannes Varosy (johannes@hvitfeldt.se, 0768-30 18 80).  

För dig som inte kan närvara vill alla vi i Hvitfeldts scoutkår önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! Vi tackar för det gångna året och hoppas att vi ses i januari igen! Vi mejlar ut en terminsinbjudan när terminsstarten närmar sig.

Varma hälsningar
Ledarna i Hvitfeldts scoutkår