Vad händer?

Ja vad händer egentligen i kåren? Det kan man ju alltid fundera på. Själv är jag nyss hemkommen från ett styrelsemöte med kåren och allt vad det kan innebära. I sinom tid kommer ni också få ta del av allt roligt som bestäms på ett sånt möte, men det tar sin lilla tid.

Något som ni kan ta del av redan nu och som var riktigt kul var överraskningen som väntade i min brevlåda idag. Nya numret av tidningen SCOUT hade kommit och hungrigt slängde jag mig över den innan det var dags att traska iväg mot mötet. Och vad väntade på sidan 39 tro? Jodå, ett av kårens foton från vårt instagramkonto  fanns naturligtvis där, ett från spårarscouternas pysselmöte förra terminen då de gjorde riktigt snygga armband. Undertecknad är aningens avundsjuk ska jag erkänna. Kika in senaste numret av SCOUT online här:

Fotot är taget av en av våra utmanarscouter som varit med som hjälpledare på spåraravdelningen. Armbanden är så kallade loom-bands och är man nyfiken på hur man gör? Ja då är det bara att ta kontakt med spårarledarna, eller kanske önska ett eget möte i framtiden?