Året 2014

Tiden går fort när man har roligt… men nu är faktiskt scoutåret 2014 för de allra flesta slut. Några av ledarna kommer ge sig ut på en skidresa vid årsskiftet. En del arbete återstår för några, både administrativt och fysiskt. Men i övrigt är det jullov nu!

Vid avslutningen visades en kort film från året som gått, den finns såklart även på hemsidan under fliken ”Fotoalbum”. Om det sitter någon där ute som är duktig på film och video, främst redigering, så får ni gärna höra av er till undertecknad. Förhoppningsvis om ledarna är snälla och har tid så kommer det dyka upp lite foton från terminens läger också.

Som ordförande vill jag rikta ett sista tack för året till alla vänner, föräldrar samt barn som deltagit med stor entusiasm i våra aktiviteter under året. Ju fler vi är desto roligare blir det för alla inblandade! Till alla ledare och utmanare vill jag bara säga: ta hand om er och vila upp er ordentligt. Ät rikligt med julgodis och annat gott, för precis som på läger så får man på julen äta mycket godis så länge man äter av maten! Den tid och energi ni ideellt lägger ned för kåren är ovärderlig, ni är fantastiska!

Vi hör av oss när det är dags för vårterminen att starta igång igen, både här och via post. Om någon vet med sig att man bytt adress eller andra uppgifter får man gärna ta sig tid att fylla i formulären under ”Information” så blir vi tacksamma!

Har man frågor, funderingar eller annat är man alltid välkommen att ta kontakt med mig, på jakob[a]hvitfeldt.se.

Å Hvitfeldts Scoutkårs vägnar önskar jag er alla en God Jul, ett Gott Nytt År och en fantastisk ledighet tills vi ses igen och skapar det där magiska scoutljuset i mörkret igen.

___
Jakob Revellé
Ordförande, Hvitfeldts Scoutkår