KFUMs Praktikantprogram – ett halvår i Sydafrika

Hej på er!

Mitt namn är Malin Hjort och jag är ledare i Hvitfeldts scoutkår! Vanligtvis är jag ledare på Upptäckarna, men det kommande halvåret kommer jag spendera i Port Elizabeth, Sydafrika som praktikant. Detta är möjligt för mig just tack vare att jag är scout i Hvitfeldts scoutkår. Hvitfeldt är nämligen en del av KFUM, världens största ungdomsorganisation! Jag kommer att ha en blogg där jag skriver om mina upplevelser och iakttagelser! Kika gärna in där! http://live.kfum.se/tag/malin-hjort

Jag ville dela med mig av detta till er för att ge er en liten inblick i hur bred vår scoutkår är. Att vara del av Hvitfeldt innefattar självklart underbart roliga hajker på Bockudden, men vi finns även i ett internationellt sammanhang. Jag är den andra ledaren från vår kår som genomför ett utbyte med KFUMs praktikantprogram – det är en otrolig möjlighet för dig mellan 20 och 30 år med intresse av internationellt samarbete att få komma ut och se en del av vår värld. Mer information och Praktikantprogrammet hittar du här!

71

Har ni några frågor kan ni alltid kontakta mig på malin@hvitfeldt.se!

Kramar /Malin Hjort

Det här inlägget postades i Okategoriserade av MalinHjort. Bokmärk permalänken.

Om MalinHjort

Malin Hjort, 20, ledare för upptäckaravdelningen och medlem i RS-laget TwiX. Varit med i kåren sen jag var 7 - och jag älskar det! Utanför scouterna pluggar jag till läkare, gillar musik, kramar och tv-serier. Spenderar just nu 6 månader i Sydafrika med KFUMs praktikantprogram. Kika gärna in på bloggen: http://live.kfum.se/tag/malin-hjort/